X

Поліцейські на Волині затримали чергову скандалістку за кермом (ВІДЕО +18 років)

Нарушительница так громко агрессивно ругалась на правоохранителей, что стала претенденткой на звание наиболее скандальной женщины-водителя в стране.

Відео зі скандальною порушницею було знято на поліцейську нагрудну камеру в Любомлі (Волинська область). Її білий Chevrolet Aveo зупинили за незначне порушення Правил дорожнього руху. Але цей факт так розлютив жінку, що вона стала голосно лаятися і погрожувати працівникам поліції.

Вислухати весь її монолог (оскільки вона не давала вставити правоохоронцям ані слова) доволі складно, але головні «перли» чергової героїні «Ютуба» все-таки варто навести. По-перше, вона зазначила, що купила у МРЕВ водійське посвідчення за 300 доларів, тому не зобов’язана його возити з собою. По-друге, вона знає багато місцевих високопоставлених чиновників, і назвала їх в ефірі на всю країну. Навряд ті були раді такій славі. Крім того, порушниця погрожувала родичам поліцейських. На підмогу жінка викликала чоловіка, який поводився неадекватно. Водночас поліцейські поводилися дуже культурно та стримано.

У результаті замість одного протоколу за невелике правопорушення було виписано три, зокрема на чоловіка-помічника.

На відео з етичних міркувань обличчя були затерті.

http://cdn00.vidyomani.com/c/8/2/3/sot5u165zxs6/sot5u165zxs6-480p.mp4