X

Поліцейські пересядуть на двомісні Smart ForTwo

Две с половиной сотни компактных и юрких автомобилей Smart ForTwo поступят на службу полиции Нью-Йорка.

Щільний міський трафік у такому величезному мегаполісі, як Нью-Йорк, справжня проблема для спеціальних служб. На допомогу нью-йоркським копам прийде ціла флотилія вертких і маневрених Smart ForTwo нового покоління.

Поліцейські Smart забезпечені сигнальною світлотехнікою, короткохвильовою радіостанцією та іншим спеціальним обладнанням.

Американське відділення Smart USA спочатку поставить на службу поліції Нью-Йорка 100 Smart ForTwo. Пізніше автопарк поповнять ще 150 автомобілями. Таким чином Департамент поліції Нью-Йорка зможе замінити трицикли, які раніше використовувалися у «Великому яблуці».

Smart замінить нинішні трицикли.

Маневрений, просторий і надійний – ось основні причини, через які бюро із забезпечення нью-йоркської поліції зупинило свій вибір на Smart. Сьогодні поліцейську службу несуть 9 тисяч автомобілів, до яких незабаром приєднається ще 250 Smart ForTwo. Порівняно з трициклами, які використовували раніше, Smart надійно захистить поліцейського від негоди, а кондиціонер врятує від літньої спеки.

Американське відділення Smart USA спочатку поставить на службу поліції Нью-Йорка 100 Smart ForTwo.

Біло-блакитні поліцейські Smart оснащені всім необхідним для несення патрульної служби. Зокрема, автомобілі забезпечені сигнальною світлотехнікою, короткохвильовою радіостанцією та іншим спеціальним обладнанням.

Нагадаємо, що Smart нового покоління дебютував на Паризькому автосалоні в 2014 році. Порівняно з попередником розміри ForTwo практично не змінилися: довжина досягає 2690 мм, ширина – 1660 мм і висота – 1550 мм. У задній частині двомісної машинки розташовується трициліндровий бензиновий двигун.

Покупцям пропонують 61 і 71-сильні атмосферні мотори об’ємом 999 куб. см, а також 90-сильний турбований двигун об’ємом 898 см куб. Для охочих «проїхатися з вітерцем» компанія Brabus підготувала 109-сильну версію турбомотора. Залежно від модифікації покупцям доступні 5-ступінчаста «механіка» або 6-ступінчаста роботизована КП Twinamic з двома зчепленнями.