X

Півсотні конфіскованих суперкарів на звичайній парковці (відео)

Полиция Монако использовала в качестве штрафплощадки обычную парковку, где каждый желающий мог прогуляться между несколькими десятками шикарных авто

Незвичайний штрафмайданчик побачив відеоблогер Shmee150, прогулюючись Монако, під час проведення на вулицях цього міста знаменитого Гран Прі Формули-1.

Виявилося, що місцева поліція звозить конфісковані авто на звичайну парковку, куди без проблем може зайти будь-хто. Але ж там такий “конфіскат”, що просто очі розбігаються! Ти немов опиняєшся на якомусь світовому автошоу в оточенні понад 50 спортивних авто на будь-який смак.

Porsche 911 GT3 RS, Lamborghini Huracan Performante, Ferrari 812 Superfast, McLaren 570GT, чим не Женева? Головне, що кожну модель можна детально роздивитися з усіх боків, не боячись, що тебе прибіжить відганяти від своєї красуні незадоволений власник.

Незрозуміло тільки, як у цій строкатій компанії опинився сімейний кросовер Volvo XC60 і вже старий седан Chrysler 300M початку 2000-х. Ймовірно, припаркувалися не там, де треба.

Читайте також:
Полиция остановила более 100 суперкаров из-за уличной гонки