X

Подивіться як величезний Ram 1500 TRX долає повороти на Нюрбургрингу

Пикапу явно сложно справляться с этой задачей

На YouTube-каналі Bridge To Gantry з’явилося досить цікаве і водночас абсурдне відео. Блогери вирішили привезти на Нюрбургринг одразу два абсолютно невідповідних для цього автомобіля. Одним з них виявився величезний пікап Ram 1500 TRX, другим — кросовер Audi RS Q8.

Щоб випробувати їх на трасі Нюрбургринг блогерам довелося заплатити невеликий внесок — 30 євро за кожен автомобіль. За цю суму можна проїхати одне коло протяжністю 21 км. Сума здається незначною, але якщо врахувати, що підготовка до заїзду потребувала певних витрат, особливо у випадку з Ram 1500 TRX, то такий одиничний заїзд виллється в кругленьку суму.

Що з цього вийшло можна подивитися в 17-хвилинному ролику. На ньому видно, як потужний пікап Ram 1500 TRX швидко прискорюється по прямій, але з труднощами проходить повороти. На тлі інших спорткарів він має доволі безглуздий вигляд. Шини ковзають і свистять, а кузов сильно крениться з боку в бік, але дивитися за тим, що відбувається, цікаво. Коли ще ви побачите, як такий величезний автомобіль тягається зі спорткарами?

Читайте також:
Ford назвав дату дебюту нового покоління пікапа Ranger