X

Подивіться на 35-річний Range Rover, знайдений посеред лісу (відео)

На одометре внедорожника 1987 года всего 37 015 км

У Уельсі знайдено позашляховик Land Rover Range Rover 1987 року, кинутий посеред лісу. Судячи з наклейки, в останнє автомобіль був зареєстрований на дорозі в 2005 році. Імовірно, з того часу він і залишався в лісі.

Роки, проведені на свіжому повітрі, не пройшли для Range Rover даремно. Спочатку кузов позашляховика був синім, але зараз він виглядає по-іншому. Автомобіль покритий товстим шаром бруду, гниючого листя та моху. Шини повністю спущені, але протектор у деяких місцях ще є.

У той же час салон зберігся практично у первозданному вигляді. На центральній консолі видно блискучі кнопки, а передній панелі циферблати приладів. Судячи з одометра, до того як опинитися в лісі, позашляховик встиг наїздити 37 015 км.

Під капотом Land Rover Range Rover 1987 року 3,5-літровий двигун V8, який 35 років тому видавав 165 к.с. Максимальна швидкість позашляховика складала 172 км/год.

Відмінний стан робить автомобіль чудовим кандидатом на відновлення. Чому колишній власник вирішив кинути його серед лісу, залишається загадкою. Салон автомобіля досі наповнений його особистими речами.

Читайте також:
Рідкісний Lamborghini LM002 знайшли покинутим на паркінгу в Києві (відео)

Поряд із Range Rover «припарковані» старий Subaru Impreza та ще один Land Rover. Обидва автомобілі в жалюгідному стані. Шини спущені, колеса вгрузли в землю, на кузові бруд та гниль.