X

Подивіться на цього 107-річного водія Mercedes-Benz (Відео)

О том, что возраст лишь состояние души нам в очередной раз доказывает Джо Ньюман, родившийся через год после крушения «Титаника»

Містер Ньюман хороший приклад того, як слід ставитися до життя незалежно від віку. Зараз Джо із задоволенням катається Флоридою на своєму червоному Mercedes-Benz SLK 320, і нікому навіть на думку не спаде, що пережив цей чоловік. За його плечима дві світові війни, спільна робота з покійною дружиною Софі в низці благодійних програм, а також політичні починання – у віці 101 року він балотувався в Конгрес.

Читайте також:
Mercedes-Benz скоротить модельний ряд

За його словами, у збереженні ясного розуму добре допомагають розумова і фізична зайнятість, а також його червоний Mercedes-Benz, на якому він катається разом зі своєю нареченою Анітою Семптон. Вона трохи молодша за Джо – цього року відсвяткувала свій 100-річний ювілей.

Можливо, хтось вважає, що літніх людей не можна пускати за кермо в такому віці, але судячи з відео, у нашого героя проблем з водінням немає. Крім того, він і сам стверджує, що з віком водій має проходити більше обстежень. Його власне водійське посвідчення є дійсним ще 2 роки.