X

Подивіться на кросовер Toyota Fortuner з туалетом у багажнику

Модернизированный кроссовер принадлежит автожурналисту из Индии

На YouTube-каналі Revokid Vlogs з’явилося відео модернізованого кросовера Toyota Fortuner із унітазом у багажнику. Індивідуальний туалет у власника автомобіля, індійського журналіста Сарата Саджі з’явився завдяки Ojes Automobiles. Відділ спеціальних проєктів компанії займається доопрацюванням транспортних засобів для людей з обмеженими можливостями.

Унітаз встановили у невеликій «кімнаті» на місці одного із сидінь третього ряду. Туалетна кімната здається дуже маленькою, але власник доволі комфортно розмістився на унітазі. Також у відео видно гнучкий душовий шланг та зливний отвір у підлозі. Потрапити до туалету можна повністю склавши сидіння другого ряду. Судячи з відео, робити це дуже легко, практично однією рукою.

Середньорозмірний кросовер Fortuner побудований на платформі Toyota Hilux. Актуальне, восьме покоління пікапа вийшло на ринок у травні 2015 року. Оновлену версію моделі з покращеною зовнішністю та салоном компанія показала у 2019 році. На ринку Toyota Hilux доступний з дизельними двигунами робочим об’ємом 2,4 та 2,8 літра. Віддача меншого — 150 к.с., старшого — 177 к.с. На окремих ринках доступна бензинова модифікація з 2,7-літровим двигуном потужністю 166 к.с.

Читайте також:
Подивіться на арабський Toyota Land Cruiser Prado (фото)