X

Погляньте на величезну колекцію автомобілів сім’ї гонщиків

Семейство Мулачек коллекционирует транспортные средства всю свою жизнь, попутно принимая участие в гонках

Автомобільний музей Петерсона поділився цікавим відео. У ньому показана величезна колекція автомобілів Ford Mustang. Її власник — Філ Мулачек — гонщик і колекціонер, який весь свій час присвятив автомобілям. На відміну від звичайних колекціонерів, він брав участь у перегонах на власних експонатах. Крім Ford Mustang, в його великій колекції значаться Shelby і AC Cobra, але і це ще не все.

Чоловік розповів, що збирати колекцію його сім’я почала доволі давно. Перший автомобіль у ній з’явився в 1957 році. Філ також зазначив, що в їхній родині сім гонщиків і всі вони поповнювали сімейну колекцію.

Брат Філа теж бере участь у перегонах і є учасником чемпіонату Pro-Am. Сам Філ їздить на AC Cobra і каже, що це один із найкращих автомобілів у сенсі керованості, за кермом яких йому доводилося їздити.

Крім гоночних автомобілів в їхній сімейній колекції є кілька цікавих екземплярів. Наприклад, мінікар BMW Isetta, який врятував баварську марку від банкрутства, Peugeot 1938 року і AC Bristol 1957 року, з якого і почалася сімейна колекція Мулачеків.

Одним з найулюбленіших автомобілів чоловік називає Shelby GT350. Він використовує його для щоденних поїздок. На другому такому ж масл-карі їздить його син Стерлінг.

Читайте також:
Ідеальний 40-річний Ford Bronco оцінили дорожче за новий нового