X

Погляньте на унікальний вертоліт від Aston Martin

Производитель спорткаров решил заняться летательными аппаратами

Компанії Aston Martin, мабуть, стало нудно розробляти тільки автомобілі, і тому британці вирішили співпрацювати з відомою авіабудівною фірмою Airbus Corporate Helicopters. В результаті на світ з’явилася унікальна версія вертольота ASH130 з приставкою Aston Martin Edition.

Такий вертоліт буде доступний у чотирьох різних лівреях: зеленій Stirling Green, сірій Xenon Grey, бронзовій Arizona і чорно-синій Ultramarine Black. Але головна відмінність ASH130 Aston Martin Edition – це шикарний салон у стилі спорткара DB11. Інтер’єр оздоблено замшею і шкірою найвищої якості, а підголівники сидінь прикрашені фірмовою емблемою марки.

Крім цього, кожен із таких вертольотів матиме спеціальну табличку з логотипом партнерів, номером видання, а також ім’ям власника, якщо він захоче його зазначити.

«У нас є власний набір принципів автомобільного дизайну, але в останні роки ми вивчали, як застосовувати наші принципи в інших галузях дизайну, таких як архітектура, мотоцикли і зараз вертольоти. Це перше застосування наших методів проектування до вертольотів поставило низку цікавих завдань, але нам сподобалося працювати з ними. Краса має життєво важливе значення для Aston Martin і наших клієнтів, і ми вважаємо, що ACH130 Aston Martin Edition є за своєю природою прекрасною машиною. Це забезпечило чудову основу для роботи нашої команди, тому ми з нетерпінням чекаємо реакції кожного», – зазначив віце-президент і головний креативний директор Aston Martin Марек Райхман.

Читайте також:
Перший кросовер Aston Martin: розкішний салон і 4,5 секунди до сотні

Перші екземпляри ASH130 Aston Martin Edition потраплять до замовників в першому кварталі нинішнього року. Вартість вертольота виробник готовий розкрити тільки за запитом.