X

Подивіться на заплив електромобіля Tesla у Китаї (відео)

Еще один владелец электромобиля Tesla поддался искушению проехать по воде

Деякі власники електромобілів Tesla, схоже, повірили голові компанії Ілону Маску та влаштовують запливи на своїх автомобілях. В окремих випадках це справжні шоу із глядачами. Навряд чи таке планував герой нового відео з Китаю, що рухається по затопленому повідцем шосе на своїй білій Tesla Model 3.

Як видно на кадрах, водій намагається щоб вода не потрапила під капот, але з боку це схоже на заплив. За автомобілем залишається широкий слід, як за справжнім моторним човном. Рівень води досягає верхньої частини коліс, що для звичайного автомобіля в ДВЗ вже стало б проблемою. Ця брудна жижа просто всмоктувалась через решітку радіатора прямо в двигун.

І хоча Tesla у ролику продовжує завзято рухатися вперед, може виявитися, що ця поїздка не пройшла для неї даремно. Не виключено, що вода потрапила до інших важливих механічних компонентів автомобіля, потенційно пошкодивши його.

У квітні цього року власник Tesla лише кілька секунд проїхав по воді, а за декілька днів після цього його автомобіль просто не завівся. Як виявилось, вода просочилася в акумуляторний блок і він почав іржавіти.

Читайте також:
Honda перейде на зарядні роз'єми Tesla