X

Найміцніший Volvo в історії: подивіться на автомобіль з цегли

У хозяина этого старого седана Volvo точно все в порядке с фантазией и креативностью

У соціальних мережах з’явилися фотографії старого седана Volvo в кузові “під цеглу”. Ці фото вже встигли розтиражувати відомі зарубіжні видання, серед і Carscoops. І доки іноземні журналісти ворожили, в якій країні зроблено фото, з’ясувалося, що автори такої оригінальної автомобільної фарби – українці. Фотографії автомобіля зробили на стоянці біля гіпермаркету «Ашан» на Кільцевій у Києві.

Старий Volvo власник використовує як рекламний білборд. І слід відзначити, що це справді креативний підхід до реклами, повз яку складно пройти. В уяві одразу спливає стіна будинку, на якій ця клінкерна плитка виглядала б так само добре, як на кузові автомобіля.

Складно сказати, наскільки важче став седан у такому забарвленні, але візуально шар здається завтовшки лише в кілька міліметрів. На збільшеному фото кузов реально виглядає як цегляна кладка. Причому “цеглою” обкладені навіть дах, стійки і колісні арки автомобіля. Крім того, через весь кузов від передньої до крайньої кромки простяглася пара білих перегонових смуг. На жаль, в серію таке забарвлення не піде.

Читайте також:
Колхозный тюнинг – три автомобиля в одном