X

Санта-Клауса озброїли надшвидкісними безпілотними саньми

Транспорт для Санта-Клауса - очень важный момент. Ведь без него невозможна доставка подарков. Рекламщики из американской фирмы White64 позаботились, чтобы у Санты был не просто сани, а сверхбыстрая повозка на полозьях. Причем в виде автомобиля, да еще и с автопилотом.

Агентство White64 у честь новорічних свят запропонувало Санта-Клаусу свій проект саней – JNGL64. За задумом, це творіння деякого виробника White64 Motors, яке являє собою пікап (якщо точніше – автомобіль у кузові ют), оснащений полозами і функцією автономного керування Rudolph Red-Nose Guidance System (названий на честь мультфільму “Пригоди оленя Рудольфа” (1964).

У теорії такі сани для Санта-Клауса розганяються майже до 3,7 млн км/год. Для більш комфортного переміщення JNGL64 також укомплектували підстаканниками з підігрівом і мережевою точкою доступу Wi-Fi.

[vimeo 196343465 w=640 h=360]

Звісно, проект White64 Motors JNGL64 – цілком віртуальний. Він має свій конфігуратор, в якому можна обирати вид полозів, забарвлення кузова, номерний знак, а також статуетку на капоті (на вибір – олень, ангел, сніговик або прикрашена ялина). Отже, будь-який мережний користувач може персоналізувати надшвидкі сани на свій смак.