X

Skoda Karoq викупався в Егейському морі (відео)

Людей в салоне кроссовера не было

На грецькому острові Егіна стався курйозний інцидент за участю кросовера Skoda Karoq. Автомобіль, що стояв на пристані місцевого порту, несподівано скотився у воду. На щастя, на момент події всередині кросовера нікого не було.

Рятувати автомобіль довелося місцевим мешканцям. Кросовер човном відбуксували ближче до берега, де до рятувальної операції приєдналася група відпочиваючих. Оскільки катер не зміг підійти близько біля берега, автомобіль тягли з води буксирувальним тросом. Завдяки спільним зусиллям команди кросовер успішно вивели на сушу.

Імовірно, Skoda Karoq прокатний. З якоїсь причини водій вирішив не залишати його на паркінгу. Версія про те, що він забув поставити на ручник безпідставна. Кросовер стандартно комплектується автоматичним електронним ручним гальмом.

@maraislabonita Μια βολτα στο λιμανι της Αιγινας κανεις; #aegina #aeginaisland #islandertiktok #tiktok #car #caraccident #fun #funnyvideos #funny #summer #summer2023 ♬ Vougiouklaki…O glares – Savouidaki.m

Зі слів представників місцевої влади, жодних ознак пошкоджень інших транспортних засобів чи забруднення довкілля внаслідок інциденту не виявлено. Завдяки швидким діям волонтерів Skoda Karoq практично не постраждав.

Читайте також:
Lamborghini Huracan потонув посеред дороги, але продовжив їхати (відео)