X

Пес за кермом Skoda Kamiq влаштував переполох у Словаччині

Владельца автомобиля оштрафовали

Skoda належить до автовиробників, які найбільш дружелюбно ставляться до собак. Власникам тварин компанія пропонує безліч різноманітних аксесуарів, які повинні зробити їхні спільні поїздки комфортнішими. Але навіть у Skoda не очікували побачити на місці водія Kamiq собаку, як це довелося поліцейським Трнавського регіону Словаччини.

Коричневого мисливського пса за кермом автомобіля зафіксували камери контролю швидкості. Здавалося, тварина спокійно керувала кросовером, в якому не було людей. Можливо, ця подорож завершилася б непоміченою, якби не перевищення швидкості на якісь 10 км/год.

Вже за кілька хвилин після цього поліцейський патруль зупинив автомобіль-порушник у селі Стеруси. Як виявилося, собака була не одна. Вона сиділа на руках у водія, який, ймовірно, просто сховався, щоб розіграти поліцейських.

Читайте також:
У Флориді собакам заборонять виглядати з вікон автомобілів

Спочатку 31-річний власник Kamiq стверджував, що пес несподівано стрибнув йому на коліна. Але запис із камери цю версію спростував. Чоловіка оштрафували за порушення правил дорожнього руху. Що саме йому пред’явили, перевищення швидкості чи порушення правил транспортування тварин не уточнюється.