X

Список «Трансформерів» поповнив Mercedes-AMG GT-R

Пятый фильм серий фантастических боевиков «Трансформеры» станет дебютом в этом качестве суперкара Mercedes-AMG GT R.

«Трансформер» Mercedes-AMG GT R.

Режисер чергового, вже п’ятого за рахунком блокбастера «Трансформери 5: Останній лицар», Майкл Бей опублікував на своїй персональній сторінці в Інтернеті зображення суперкара Mercedes-AMG GT-R, який візьме участь у зйомках бойовика. Саме в цей автомобіль буде перетворюватися один із героїв фільму — автобот Дрифт. Нагадаємо, що в четвертій частині серії роль Дрифту зіграв Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse.

Mercedes-AMG GT R из «Трансформеров» легко впізнати за незвичайним забарвленням.

Mercedes-AMG GT-R з «Трансформерів» легко впізнати з незвичайною забарвленням.

Від серійного трекового Mercedes-AMG GT-R, презентація якого відбулася 24 червня у Великій Британії, версія для «Трансформерів» відрізняється чорним кольором кузова з декоративними червоними смугами знизу, а також легкосплавними дисками оригінального дизайну.

Нагадаємо, що новий представник сімейства GT – Mercedes-AMG GT-R – оснащується 4-літровим 8-циліндровим мотором з двома турбінами і безпосереднім уприскуванням палива. У його арсеналі – 585 кінських сил і 700 Нм крутильного моменту. В парі з ним працює 7-ступінчаста роботизована коробка передач AMG Speedshift з двома зчепленнями. Новинка здатна розігнатися до першої «сотні» за 3,6 секунди, а максимальна швидкість купе досягає 318 км/год.

Раніше режисер «Трансформерів» представив нову версію купе Chevrolet Camaro, в яке перетворюватиметься робот Бамблбі. У створенні машини брали участь дизайнери і інженери концерну General Motors. Camaro-трансформеро отримав новий передній бампер, іншу радіаторну решітку, переднє і заднє антикрила, додаткові «зябра» на передніх крилах, а також чорні легкосплавні диски. Нагадаємо, що топ-версія Camaro SS оснащується 455-сильним V8 об’ємом 6,2 літра.

Роль робота Бамблби знову зіграє Chevrolet Camaro.

Також Майкл Бей показав фото поліцейського Ford Mustang, який зіграє роль автобота Баррикейд. За словами Бея, цей автомобіль-трансформер покликаний «карати і поневолювати». Зовнішність купе відрізняється великими повітрозабірниками в капоті, розширеними крилами, великим заднім антикрилом, а також захисними дугами на передньому бампері. Нагадаємо, що найпотужніша серійна версія Ford Mustang – Shelby GT350 – оснащується 5,2-літровим V6 потужністю 526 кінських сил.

Ford Mustang, який зіграє роль автобота Баррикейд.

Світова прем’єра Transformers 5: The Last Knight запланована на 23 червня 2017 року. У фільмі знімуться Марк Волберг, Ентоні Хопкінс і Джош Дюамель.