X

Студенти зробили з маленького Suzuki розкішний Rolls-Royce Phantom

Донором проекта стал компактный Suzuki Twin

Студенти кафедри кастомізації японського автомобільного коледжу (NATS) зробили неможливе. Взявши за основу компактний автомобіль Suzuki Twin, вони перетворили його на представницький Rolls-Royce Phantom із впізнаваною статуеткою «Духу екстазу». Найцікавіше, що зміни зачепили екстер’єр та інтер’єр, але технічно нічого не мінялося.

Донорська модель — Suzuki Twin — маленький автомобіль розрахований на двох осіб. Свого часу він був доволі популярним на внутрішньому ринку марки, однак за всі ці роки нікому в голову не прийшла ідея зробити з нього щось схоже на Роллс-Ройс.

Варто відзначити, що студенти гарненько потрудилися над кей-каром. Центральну частину кузова не чіпали, а все інше вирішили переробити. Капот, решітка радіатора, бампер і крила зроблені вручну. Фари і протитуманні ліхтарі взяли в інших моделей Сузукі.

У задній частині автомобіля з’явився багажник, завдяки чому невеликий хетчбек перейшов у розряд седанів. Найскладнішим для студентів виявився перехід із заднього скла в багажник. Зовнішній образ завершує комплект 14-дюймових коліс зі незвичайними ковпаками. Там же видніються дві літери RR, що наче натякають, що перед нами найсправжнісінький Rolls-Royce.

Для переробки інтер’єру студенти зважилися на невелику хитрість і просто перефарбували всі пластикові панелі в кремовий колір. На жаль, виконати те саме із сидіннями не вийшло. Їх довелося обшити натуральною кремовою шкірою.

Технічно перед нами все той же Suzuki Twin, укомплектований 660-кубовим 44-сильним трициліндровим двигуном. Оригінальний Rolls-Royce Phantom VII приводить в рух 6,7-літровий V12, потужністю 460 к.с.

Читайте також:
Новий п'ятидверний позашляховик Maruti Suzuki Jimny 2022 розсекречений у мережі