X

Сухий шампунь знищив Honda Civic (фото)

Даже Honda Civic не застрахована от внезапностей. На самом деле, пострадать может любой автомобиль. Но история интересная

Автомобіль не просто засіб пересування, а повноцінне місце для облаштування частинки повсякденного побуту. Безумовно, для цього необхідно розмістити в салоні якісь важливі речі першої необхідності (і не тільки). Ця Honda Civic сповна відчула всю лють побутової обстановки.

Новини прийшли зі штату Міссурі, США. Власниця автомобіля побачила, що скляний дах її автомобіля розбитий. Жінка разом зі своєю дочкою припустили, що з неба щось впало на машину.

Однак навколо було розкидано багато скла, що наштовхнуло на думки про вибух зсередини. Власне, так і сталося. Річ у тім, що в боксі під підлокітником лежав газовий балончик з сухим шампунем. Так, він вибухнув. А те, що від нього залишилося, приземлилося за 15 м від машини.

Температура повітря перевищила 30 градусів за Цельсієм. Зазначають, що салон автомобіля в таких умовах нагрівається приблизно до 43 градусів менше ніж через 10 хв. Мабуть, всередині було все-таки спекотніше, адже попередження подібної продукції застерігає користувачів від зберігання за температур понад 49 градусів.

Читайте також:
У столиці вщент згорів електрокар після зарядки: чому це сталося?

Що ж, інтер’єр машини хоча б отримав комплексний захист від лупи. Так, поганий жарт, згодні. Добре що витрати на ремонт покриє страховка.