X

Так виглядає найвищий пілотаж паркування (відео)

Водитель Audi A4 припарковал свой автомобиль боком между двумя другими

У Велслі, штат Массачусетс, водій Audi A4 продемонстрував новий інноваційний спосіб припаркувати автомобіль ближче до дверей магазину. Інцидент стався біля супермаркету Roche Brothers.

Як видно на відео, опублікованому в соціальних мережах місцевим відділенням поліції, червоний Audi «впихнувся» між BMW X5 та Chevrolet Equinox. Судячи по землі на бордюрі та пошкодженнях на передній частині BMW, герой цього ролика перелетів через зелену зону, що розділяє два ряди місць для паркування.

Від удару у BMW Х5 відвалилася решітка радіатора, а в Audi A4 спрацювали подушки безпеки. Вибратися із салону водій самостійно не зміг. Знадобилася допомога пожежної служби Велслі. Згодом його відправили до лікарні для надання медичної допомоги. На щастя, окрім водія Audi A4 ніхто не постраждав.

Що спричинило цю подію, не відомо. Оскільки місця для розгону на парковці мало, водій, ймовірно, переплутав педалі. Щоб розібрати цю піраміду, рятувальникам довелося відтягнути Audi A4 убік за допомогою мотузок, прикріплених до евакуатора. Це дозволило BMW X5 від’їхати. Після чого Audi опустили на колеса й забрали.