X

Тенісний турнір Campa Cup by Porsche Center Kyiv 2013 відбувся!

19-21 липня 2013 року відбувся визначний тенісний турнір Campa Cup by Porsche Center Kyiv, який вже став свого роду традицією для автомобільного бренду.

Бренд Porsche нерозривно асоціюється з тенісом. Адже цей вид спорту уособлює емоційність, динамічність та найвищі спортивні досягнення у поєднанні з елегантністю та силою – ті ж якості, які притаманні спортивним автомобілям із гербом Porsche на капоті. Розширюючи свою причетність до тенісу в масштабах України, «Порше Центр Київ» вже втретє поспіль підтримав турнір клубу Campa у якості партнера.

Окрім запеклої боротьби учасників на тенісних кортах протягом минулих вихідних гості мали можливість ознайомитися з абсолютно новим Porsche Cayman S та Porsche Panamera, а також протестувати легендарний Porsche 911 Carrera, славнозвісний Porsche Panamera 4S та флагманську для українського ринку модель Porsche – позашляховик Cayenne S. По закінченні захоплюючого турніру на переможців чекали призи від «Порше Центр Київ». Так, володарі першого місця отримали сертифікат на суму 7500 євро для покупки автомобіля Porsche Panamera, срібні призери – сертифікат на суму 5000 євро, а за третє місце переможці отримали у користування автомобіль Porsche Panamera на вік-енд. Окремими призами стали кубки Porsche, на п’єдесталі яких було вигравіювано місце переможця та назву пам’ятного турніру. Нагороди та призи приємно вразили гостей заходу.

Захоплюючий турнір та азартні гравці, святковий гала-концерт за участю гурту «С.К.А.Й» та співачки Маші Собко, тест-драйви на люксових авто та почесні нагороди переможців – саме таким запам’ятається цьогорічний турнір Campa Cup by Porsche Center Kyiv 2013.

Для довідки. Ще з 2008 року тенісний клуб Campa проводить щорічний парний тенісний турнір Campa Cup, який об’єднує тенісистів зі всієї України. У турнірі беруть участь 42 пари, або 84 гравці, які у перший день змагаються у груповому матчі, а протягом другого та третього днів грають у матчах плей-офф. Турнір Campa Cup посідає вагоме місце у календарі Українського тенісного клубу.