X

Tesla Cybertruck майже перетворили на 6-колісний Гелендваген

У тюнингованного Mercedes-Benz G63 6x6 мог бы появиться электрический конкурент в лице шестиколесного Tesla Cybertruck

Про зовнішність електричного пікапа Tesla Cybertruck можна сперечатися годинами. У новинки є як шанувальники, так і противники. Комусь він подобається, комусь ні. Дехто вважає, що доречно було б щось поміняти. І ось черговий тому доказ.

Нехай робота несвіжа і залишилася непоміченою, але завдяки фантазії художника електричний пікап Tesla став ще божевільнішим. Автор дещо підкоригував зовнішність новинки і забезпечив електромобіль шістьма колесами. Вийшло просто приголомшливо! Звісно, якщо ми говоримо про дизайн в рамках Тесла Кібертрак.

Навряд чи Tesla вирішить випустити шестиколісну версію Cybertruck, але в разі появи у пікапа третьої осі, це значно розширило б межі його можливостей. Електричний пікап став би справжньою робочою конячкою з броньованим кузовом.

Навіть якщо Tesla не захоче запускати в серію тривісний Cybertruck, такий пікап могло б створити тюнінг-ательє Hennessey Performance. В ідеалі, щоб це була повнопривідна конфігурація 6×6, а не версія з двома пасивними колесами, встановленими заради «картинки». Ще один варіант — зацікавлені блогери, які склали б його для привернення уваги.

Саме так і вчинив ютубер, що випробовує цей 6-колісний Гелендваген (на фото вище), в який перетворили стандартний Mercedes G-class.