X

Tesla Cybertruck пройшов незвичайне випробування на міцність (відео)

Пикап использовали в качестве велосипедного пандуса

Пікап Tesla Cybertruck — один із найпомітніших автомобілів на дорозі. І не дивно, що він стає об’єктом різних роликів. Три дні тому на YouTube-каналі Supercar Ron з’явилося відео, в якому електропікап використовується як рампа для гірського велосипеда. Його автори відрізняються креативним підходом до своїх роликів.

Раніше вони демонстрували Tesla Cybertruck із гусеничними траками замість коліс. В іншому ролику водій пересувався, сидячи за кермом у окулярах віртуальної реальності Apple Vision Pro. Спочатку це відео подавалося як справжнє та навіть завірусилося у мережі. Для більшої реалістичності автори навіть зняли постановочну сцену арешту хлопця у окулярах віртуальної реальності. Наразі він стверджує, що під час «трюку» вони були відключені.

Для зйомки нового ролика автори запросили професійного гірського байкера Крістіана Пеппера. Саме він випробував конструкцію пікапа, виконуючи різні трюки. Йому вдалося застрибнути на капот, злетіти на дах, зісковзнути по лобовому склу та капоту на одному колесі. Як видно, Cybertruck добре впорався з роллю рампи.

Читайте також:
Ferrari може застосувати технології Tesla до свого першого електричного суперкара