X

Трансформери 5. Які суперкари засвітяться у новому фільмі

На съемочной площадке фильма «Трансформеры: последний рыцарь» замечен новый Lamborghini Centenario. 770-сильный суперкар стоимостью $1,9 млрд. станет одним из персонажей кинофильма.

У мережі з’явилося відео зйомок фільму «Трансформери 5» у Лондоні. Одна з головних “зірок” кінострічки – суперкар Lamborghini Centenario LP770-4.

Раніше режисер фільму «Трансформери 5» заявив, що купе Lamborghini з’явиться як трансформер Хот Рід. Загалом склали тільки 20 ексклюзивних «Ламборгіні», і всі вони вже розпродані. Поки що незрозуміло, чи будуть у фільмі використовувати справжній Lamborghini Centenario 2016 або його репліку.

Крім «Ламборгіні» на відео помітний серйозно доопрацьований Ford Mustang у поліцейському забарвленні. Також у кадрі з’являються новий Aston Martin DB11 і McLaren 570S.

Фільм «Трансформери: останній лицар» вийде в прокат у червні 2017 року. П’ята частина кіноепопеї обіцяє бути багатою на нові автомобілі.

Нагадаємо, нещодавно було розміщено фото персонажа Дрифта. На його роль взяли Mercedes-AMG GT-R 2017. Нагадаємо, у попередній частині Дрифт постав в образі Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse.

Один із головних героїв фільму «Трансформери», робот Бамблбі, також зміниться. Він приміряє на себе «костюм» нового Chevrolet Camaro 2017.