X

Туристів екскурсійного автобуса розіграли на церемонії Оскар 2017 (відео)

Церемония «Оскар» 2017 года не прошла без сюрпризов. Сначала здесь разыграли туристов на экскурсионном автобусе, а затем перепутали победителей при вручении.

Так вже вийшло, що головна подія у світовій кіноіндустрії – вручення премії «Оскар» у 2017 році запам’ятається надовго. Почнемо з того, що 89-ю за рахунком церемонію провели доволі незвично.

Комік Джиммі Кіммел, який вів захід, не тільки жартував над Трампом і Меріл Стріп, а й вирішив розіграти туристів. Останні їхали на екскурсійному автобусі по Лос-Анджелесу, і раптом відбулася незапланована зупинка.

Туристів автобуса розіграли на церемонії Оскар 2017

Людей, які нічого не підозрювали, повели в кінотеатр «Долбі» та провели просто до сцени, де мала відбутися безпосередньо церемонія вручення «Оскара».

Туристи пройшли перед першим рядом і зробили багато селфі з зірками: Меріл Стріп, Дензелом Вашингтоном, Раяном Гослінгом і багатьма іншими. Одуц жінку навіть поцілував Раян Гослінг, а ще одній туристці дісталися окуляри Дженіфер Еністон.

А потім, вже під час церемонії вручення «Оскарів», виникла дивовижна плутанина: замість «Місячного світла» найкращим фільмом було оголошено мюзикл «Ла-Ла Ленд». Помилку незабаром виправили.