X

Унікальний Ford Crown Victoria пропонують за ціною Aveo

Уникальный Ford Crown Victoria предлагают по цене Aveo

Американський Ford Crown Victoria – по своєму легендарний автомобіль. Про надійність і витривалість цієї моделі красномовно свідчить той факт, що саме Crown Victoria став наймасовішим автомобілем в поліції та службах таксі. За двадцять років виробництва (1991-2011) ця модель розійшлася тиражем понад 1,5 мільйона екземплярів і стала невід’ємним атрибутом американського життя.

Ford Crown Victoria (1991-2011)

Природно, що в інтернеті можна знайти величезну кількість пропозицій з продажу Ford Crown Victoria, але особливий інтерес являє оголошення, що з’явилося нещодавно на торговельному майданчику Facebook Marketplace. Як ви бачите, цей автомобіль зовсім не схожий на звичні седани Crown Victoria, оскільки являє собою дводверний кабріолет. Історія його створення йде з 2002 року, коли компанія Mercury презентувала на автошоу в Чикаго чорний концептуальний кабріолет Mercury Marauder Convertible.

На автосалоні в Чикаго в 2002 році стенд бренду Mercury прикрашав концептуальний кабріолет Marauder Convertible з форсованим V8

Автомобіль отримав форсований до 335 сил 4.6-літровий V8 з нагнітачем Eaton, а також модернізований, з урахуванням збільшення моменту, 4-ступінчастий «автомат». На жаль, стильний кабріолет так і залишився в статусі концептуальної моделі.

Ідея кабріолета так запала в душу одному з американських ентузіастів, що він вирішив зробити власну версію моделі. За основу для свого творіння він взяв споріднений Ford Crown Victoria 1999 року випуску. Під час робіт передні дверцята збільшили на 25 см, а задні – заварили, щоб додати жорсткості кузову, який позбувся даху.

За унікальний кабріолет просять лише $4500. Машину виставили на продаж в одному з дилерських центрів у Толедо, штат Огайо.