X

У Японії виявили цвинтар Chevrolet Corvette C3 (відео)

Восстановить культовые спорткары уже не удастся

На YouTube-каналі Sammit з’явилося відео з найбільшого в Японії цвинтаря автомобілів. В описі до ролика автор вказав, що вирушивши на рисове поле, де він раніше виявив покинутий Chevrolet Corvette C3, знайшов безліч класичних спортивних автомобілів. Серед іншого на покинутому полі гниють останки декількох знакових автомобілів, зокрема, старого Datsun Z та Toyota Supra.

Де саме знаходиться цвинтар ютубер не уточнив. Зважаючи на кадри, автомобілі стоять там вже дуже давно. При першому погляді на поле можна побачити кілька занедбаних Chevrolet Corvette C3, збудованих у 1968-1982 роках. Але це лише верхівка айсбергу.

Як автор з’ясував, невеликі пагорби, між якими він прогулювався знімаючи відео, це порослі травою залишки старих автомобілів, автозапчастин та металобрухту. Один з пагорбів виявився сплющеним Toyota Supra A70, у якого можна розглянути тільки задні ліхтарі.

В іншому місці він виявив рештки того, що могло бути гаражем. Схоже, в якийсь момент дах будівлі обвалився. Саме серед її останків зберігся корпус старого Datsun Z. Під відкритим капотом спорткару все ще стоїть рядна «шістка». Клапанна кришка відсутня, оголюючи іржавий розподільний вал, розподільний механізм та клапанні пружини. Виглядає це дуже сумно.

27-хвилинне відео обльоту локації демонструє всілякі автомобільні деталі та розбиті автомобілі. На думку автора відео, врятувати навіть частину з них уже не вдасться.

Читайте також:
У Києві виявили занедбані спорткари Mitsubishi із 90-х (фото)