X

У запасних колесах нових авто раптово виявили наркотики

В дилерских центрах Ford были обнаружены автомобили с запасными колесами, набитыми метамфетамином

Які тільки способи не винаходять картелі для транспортування великих партій наркотиків. Наприклад, прекрасною “ничкою” можуть стати автомобільні шини, але якщо “логістика” зіб’ється, то “наркомашини” можуть потрапити не до тих дилерів.

Саме таку несподівану знахідку зробили в одному з дилерських центрів концерну Ford в Канаді. Увагу співробітників привернули додаткові запасні колеса в багажниках новеньких седанів Ford Fusion, які у нас продаються під ім’ям Mondeo.

Запідозривши недобре, загадкові запаски вирішили вивчити більш детально, і на “розтині” виявилося, що шини вщент набиті пакетами з метамфетаміном.

Під час поліцейського розслідування з’ясувалося, що ще кілька канадських дилерів Форду отримали 9 таких автомобілів із сюрпризом. Не дивно, що всі седани з подвійним комплектом “запасок” приїхали в Канаду на поїзді з Мексики.

У підсумку загальна вага виявленого метамфетаміну становить 180 кг, а вартість такої партії наркотиків поліція оцінила приблизно в 4,5 млн дол. За основною версією “мет” відправив один із найвідоміших мексиканських наркокартелів Сіналоа.

Автожарт
Півсотні конфіскованих суперкарів на звичайній парковці (відео)
16 Чер, 12:00

Враховуючи, як вирішуються подібні питання в таких “організаціях”, всім причетним до цієї недешевої помилки точно не позаздриш.