X

В’єтнамець побудував дерев’яну Audi майбутнього для своєї дочки

Воплощение концепта Audi Skysphere в дереве заняло 2,5 месяца

Audi Skysphere — перший концепт із серії прототипів «Sphere», що уособлюють нову ідеологію марки. Головною особливістю електричного родстера стала здатність самостійно змінювати відстань між осями, залежно від їздового режиму. Ця здатність реалізована за рахунок відкриття та закриття секції між передніми крилами та дверима.

А поки Audi демонструє бачення свого електричного майбутнього в’єтнамський майстер з дерева виготовив Skysphere для своєї дочки. Відео створення дерев’яного родстера він виклав на своєму YouTube-каналі ND — Woodworking Art. Процес будівництва автомобіля почався з підлоги. Це був найпростіший етап. Далі майстер зайнявся механікою та колесами. У дерев’яного автомобіля працює кермовий механізм та оптика. У рух його приводить електродвигун.

Створення точної копії Audi Skysphere зайняло два з половиною місяці. Єдина відмінність, окрім габаритів — відсутність того самого режиму трансформації кузова. У довжину концепт Audi сягав 4,94 – 5,19 метрів. Маленькій дівчинці такий величезний автомобіль ні до чого.

26 січня 2023 німецька марка представить четвертий концепт серії «Sphere» — Activesphere. Презентація шоу-кара відбудеться у рамках заходу Audi «Celebration of Progress» («Святкування прогресу»). Коли компанія покаже серійні версії електричної «четвірки», не відомо. Як повідомлялося раніше, для виробництва призначався лише флагманський Grandsphere. Але, як мінімум, одна в’єтнамська дівчинка вже має Audi Skysphere.

Читайте також:
Audi почала виробництво флагманського кросовера у двох типах кузова