X

Вінтажний Chevrolet 210 повернеться на дорогу після 30 років «роботи» пам’ятником (відео)

Классическое купе превратят в хот-род или драгкар

Автори YouTube-каналу Iron City Garage опублікували відео відновлення культового купе Chevrolet 210 1956 року. Перш ніж потрапити до рук майстрів, вінтажна «дводверка» 30 років простояла на постаменті біля клубу Overdrive Entertainment у Селіні, штат Огайо.

«Працювати» пам’ятником купе почало на початку 1990-х років. За ці роки автомобіль декілька разів перефарбовували просто на 10-метровому постаменті. Але все одно час його не пощадив. Кузов автомобіля покрився іржею. Крім того, перед встановленням «літаючий автомобіль» втратив двигун, трансмісію та «начинку» салону.

Процес відновлення почався з очищення верхнього шару фарби, який просто змився з кузова струменем води. Як все відбувалося далі, ви зможете подивитися у відео. Відновлювати купе до первісного стану майстри не будуть. Його перетворять на хот-род або драгкар із потужним мотором V8 під капотом.

Chevrolet 210 випускався з 1953 по 1957 рік та був доступний у кузові купе, кабріолет, хардтоп, седан та універсал. 1956 року, рік випуску нашого пам’ятника, зібрали 206 000 таких автомобілів. Оригінальне купе оснащувалося 3,9-літровою рядною «шісткою» або 4,3-літровою «вісімкою» потужністю від 140 до 225 к.с.

Читайте також:
У Франції знайшли занедбаний автосалон Saab з більш ніж 20 автомобілями (відео)