X

Віртуальний Lamborghini V12 Vision Gran Turismo втілився в дереві

Создание деревянной реплики автомобиля для гоночного симулятора Gran Turismo Sport заняло 96 дней

Гіперкар Lamborghini V12 Vision Gran Turismo, створений італійською маркою спеціально для гри Gran Turismo Sport, придбав реальні форми. Щоправда, виготовлений він з дерева і їздить не так швидко, як в популярному гоночному симуляторі.

Дерев’яний ламборджіні побудував для свого сина майстер з Південно-Східної Азії і за сумісництвом автор YouTube-каналу Woodworking Art. У 2021 році він створив дерев’яні міні-копії Lamborghini Sian, Bugatti Centodieci і Ferrari 250 GTO. Для своїх робіт чоловік використовує деревину викинутих дерев.

Весь процес створення репліки, від задумки до першого виїзду, вмістився в короткому відео. Хоча насправді робота над гіперкаром тривала протягом 96 днів. Спочатку майстер зварив сталеву раму, на яку встановив всі необхідні елементи підвіски, електродвигун і гальма. Також на неї прикріплені капот і задні двері, які можна піднімати і опускати дистанційно.

Всі елементи кузова і навіть гальмівні супорти та ковпаки маточин — дерев’яні. Кузовні панелі майстер вирізав з деревини двох видів, склеїв і встановив на сталевий каркас. Після цього корпус автомобіля пройшов кілька етапів обробки. Завершальним було покриття конструкції лаком.

Читайте також:
Утонувшие Lamborghini Aventador соберут заново

В одномісному салоні — вирізане з цільного шматка дерева кермове колесо з “сенсорними клавішами” і логотипом марки по центру, гоночний “ківш” і кілька світлодіодів. Також світлодіодними смугами прикрашені колеса і кузов “гіперкара”. Крім декоративної функції вони виконують роль покажчиків поворотів.