X

Власник Tesla провчив водія великого позашляховика Toyota

С Tesla, как и с их владельцами, шутки плохи. Главное, чтобы не дошло до рукоприкладства. Знаете ли, бывает по-разному

Боротьба між прихильниками ДВЗ і шанувальниками електромобілів набирає обертів. Начебто до прямого зіткнення справа не доходить, але потролити одне одного на дорозі представники двох таборів люблять. Як у цій ситуації з Tesla Model S і Toyota 4Runner.

Дехто вважає, що користувачі авто з ДВЗ – своєрідні старовіри-традиціоналісти, які погано сприймають нове. А електромобілісти, навпаки, несуть у світ технології, прогрес і сучасний погляд на життя. Щоправда, автомобілі на електротязі – найстарші ТЗ, але гаразд. У спірних питаннях поняттями на свою користь рівною мірою жонглюють обидві сторони, тут нічого нового.

Хоч там як, увагу (особливо великих позашляховиків) часто привертають зарядні станції для електрокарів. Власник конкретної Toyota 4Runner заблокував своїм авто заправку Supercharger для Tesla, та ще й виліз за межі одного паркувального місця.

Читайте також:
Втоплена Tesla загорілася під час ремонту

Тому власник Тесли з криками: “Наших б’ють!” (ми не знаємо точно, оскільки відео без звуку) вирішив заблокувати підхід до правої сторони позашляховика, не давши змоги пасажирам залізти в машину. Якщо вже ти опинився на парковці для електромобілів — грай за правилами EV!

Якщо відкинути жарти, власник 4Runner все ж вчинив не етично. Електромобілі часто потребують підзарядки, адже не можуть скористатися загальнодоступними і поширеними АЗС. Тому для них особливо важлива наявність вільних місць на станціях зарядки. Що сталося далі — дивіться у ролику.