X

Власника Tesla Model S жорстко покарали за блокування зарядки

Даже Tesla Model S не застрахована от нападок электромобилистов. Да, все верно, популярный электромобиль пережил покушение

Коли поруч немає ворогів, але поскандалити дуже хочеться, доводиться бити своїх. Для порядку, щоб вправність не розгубити. І щоб інші знали! Інакше пояснити вандалізм щодо Tesla Model S в Шанхаї неможливо. І це зробили шанувальники електромобілів!

Насправді, якщо опустити жарти, неприємний відтінок в поведінці власника постраждалого EV все ж є. Річ у тому, що автомобіліст вирішив скористатися майданчиком для зарядки електромобілів як звичайним паркомісцем.

Підключатися до станції він при цьому не став. Можна тільки уявити реакцію розгніваного водія, який хотів зарядити свій електрокар, але замість цього побачив Теслу, що відпочиває біля терміналу і зовсім не потребує електрики.

Читайте також:
Президент підписав закон про боротьбу з дискримінацією електромобілів в Україні

У підсумку, як покарання (автор(и), мабуть, вирішив(ли), що це в їх компетенції) було вирішено поглумитися над чужою власністю. Так справи не робляться! Але все це хоча б можна швидко відремонтувати. Та й думка обуреної громадськості, напевно, донесена чітко і зрозуміло.

Другое дело — ДВС! С ними таких проблем не возникает. Впрочем, это совсем другая история.