X

Час в аеропорту Бен-Гуріон вам підкаже Škoda Octavia

В израильском аэропорту Бен-Гурион за точное время теперь отвечают автомобили

У головного аеропорту Ізраїлю Бен-Гуріон з’явилася цікава особливість – цифровий годинник, зроблений зі справжніх автомобілів. Кілька цілком реальних білих автомобілів, серед яких Škoda Octavia, Ford Focus і Opel Astra, відповідають за точний час на величезному табло, встановленому в будівлі міжнародного аеропорту в Тель-Авіві. Є інформація, що проект цифрового автогодинника запустили навесні минулого року, але офіційної інформації про нього не було.

Скласти загальне уявлення про ідею та її реалізацію допоможе відео, розміщене на YouTube-каналі shlomo sixt. Повнорозмірну модель годинника обладнали у величезній спортивній залі, де і переміщаються автомобілі, імітуючи зміну чисел на циферблаті. Їх рух координують озброєні прапорами оператори. Знімають все, що відбувається, кілька камер, встановлених на висоті пташиного польоту. Ця картинка і транслюється на цифрове табло аеропорту.

Міжнародний аеропорт імені першого прем’єр-міністра країни Давида Бен-Гуріона розташований на північній околиці міста Лод, приблизно за 45 кілометрів на північний захід від Єрусалима. За підсумками 2019 року повітряні ворота країни обслужили понад 24.8 мільйона пасажирів. Вони прийняли і відправили близько 168 тисяч рейсів.

Читайте також:
Skoda Kodiaq: новий автомобіль швидкої допомоги