X

Забутий у сараї Ford F-250 1977 року повернеться на дорогу

Пикап простоял без движения 35 лет

Команда WD Detailing, яка витягує на світ різні гаражні знахідки, повернула до життя Ford F-250 Custom 1977 року. Пікап 35 років простояв у сараї серед бочок, піддонів та різного обладнання. Витягти його з полону було непросто.

Прибравши сміття та інші перепони, майстри помітили, що шини спущені, а земляна підлога слизька від бруду. Зрештою пікап вдалося викотити на світ. Кузов автомобіля був покритий товстим шаром бруду. Вантажна платформа заповнена сміттям.

На перший погляд, ніяких особливих «фізичних» пошкоджень у автомобіля немає. На відео видно невелику вм’ятину на водійських дверях, яку під час перебування автомобіля у корівнику залишила корова.  Декілька невеликих ямок є й на пасажирській стороні.

Після миття пікап виявився гарного червоного кольору з білими смугами на боковинах. Такий зовнішній вигляд пропонував пакет Explorer, який був доступний для всієї лінійки F-серії, від F-100 до F-350. Жодних слідів іржі на кузові немає.

У салоні видно сліди життєдіяльності мишей. Вони влаштували гніздо прямо в ящику для рукавичок. Сидіння трохи зношені, особливо задній. Зі слів авторів відео, цифра на одометрі дуже скоромна — 27 359 км.

Після полірування пікап виглядає готовим вийти на дорогу. Але він має пройти ретельне технічне обслуговування, зокрема, двигун. Під капотом у Ford F-250 Custom 1977 восьмициліндровий мотор робочим об’ємом 6,6 літра.

Пікапи Ford F-250 кінця 1970-х років продаються за ціною від 20000 до 60000 доларів. Наприкінці минулого року схожий пікап з одинарною кабіною, без пакета Explorer та удвічі більшим пробігом продали на аукціоні Bring a Trailer за 38 000 доларів.

Читайте також:
Geely вивела на ринок двомоторний електричний пікап Radar Horizon