X

Автовоз не помістився під мостом і залишив верхній автомобіль без даху

На всіх мостах, під якими проходять автомобільні дороги, вказана габаритна висота транспорту. Ці цифри обов’язково повинні враховувати водії, щоб не потрапити в безглузду ситуацію. Але, як показала практика, далеко не всі автомобілісти дивляться на знаки та вказівники.

Наприклад, водій автовоза в місті Анн-Арбора (штат Мічиган, США) не врахував своєї габаритної висоти і вирішив проскочити під відносно низьким мостом. В результаті, він зачепив позашляховиком Jeep Wrangler, що стояв на верхній платформі, шляхопровід. Від удару з машини зірвало дах, перетворивши його на кабріолет.

Незважаючи на те, що удар був досить сильним, позашляховик утримався на платформі та не злетів із неї. Але частини, що відірвалися, на кілька метрів розлетілися дорогою. Іншим учасникам руху дивом вдалося від них ухилитися.

Читайте також:
Фура з габаритним вантажем потрапила під потяг – відео моменту аварії

Водій автовоза не одразу відреагував на зіткнення та зупинився лише за кілька метрів. Слідом за ним пригальмував і інший автомобіль, на реєстратор з якого і було записано це відео. Саме він викликав рятувальників та поліцію до місця аварії.