X

Bentley Mulliner Bacalar: ручне складання, бо робот так не зможе

Bentley презентовал свою новинку - кабриолет Bacalar, созданный в содружестве с тюнинговым ателье Mulliner

Ексклюзивний кабріолет успадковує стилістику концепту Bentley EXP 100 GT із таким самим динамічним силуетом і багатьма характерними деталями. Це і ефектна оптика, і величезні повітрозабірники, і цікава спадаюча корма. У ній одразу за передніми сидіннями розміщене багажне відділення.

Чи варто говорити, що Bentley Mulliner Bacalar виготовляють вручну, а всі головні елементи є ексклюзивними і аж ніяк не дешевими. Наприклад, передня панель виготовлена із застосуванням особливо рідкісних порід дерева, оздоблення сидінь і салону виконано з використанням дорогих тканин і шкіри, від виробників, з якими ательє Mulliner співпрацює вже багато десятиліть. А сама дружба ательє Mulliner і Bentley почалася в 1923 р., коли до виставки “Олімпія” в Лондоні було підготовлено ексклюзивний також двомісний автомобіль.

Серцем Bentley Mulliner Bacalar є 6-літровий W12 потужністю 659 к.с. і 900 Н/м крутильного моменту. Він суміщений з 8-ступінчастим “автоматом” із подвійним зчепленням і передає всю міць на масивні колеса (диски тут діаметром 22 дюйми) за допомогою повнопривідної трансмісії.

Кожен із 12 Bentley Mulliner Bacalar – так-так, саме такою партією випустили цей суперкар. Його збирали за індивідуальним замовленням його майбутнього власника.

Читайте також:
Bentley Continental GT Mansory: триповерхова вілла так швидко не поїде