X

Bentley прозвітувала про рекордний збір меду зі своєї пасіки Flying Bee

Весь «урожай» раздадут сотрудникам и посетителям штаб-квартиры компании в Крю

Bentley поділилася успіхами свого центру виробництва меду у Крю. Цей рік став особливо визначним для компанії. Фінансові успіхи Bentley на автомобільному ринку підкріпили працьовиті бджоли пасіки Flying Bee, організованої у травні 2019 року у рамках стратегії сталого розвитку Bentley #GOTOZERO.

Колонію із 120 000 місцевих медоносних бджіл поселили на кампусі компанії. Це лише одна з багатьох ініціатив, зроблених британською маркою для збереження біорізноманіття на території штаб-квартири у Крю. Зараз вона налічує 600 000 бджіл у десяти вуликах. Цього року їм вдалося зібрати рекордну кількість меду — близько 1000 банок.

Як йдеться в офіційному повідомленні прес-служби компанії, «елегантні» баночки з рідким золотом стануть унікальними подарунками для VIP-відвідувачів та гостей штаб-квартири Bentley у Крю.

Центр передового досвіду виробництва меду — це лише одна з багатьох ініціатив, реалізованих для підвищення стійкості території виробничого майданчика Bentley. Також тут вручну виготовляють будиночки для птахів та їжаків, що мешкають на території. Під час кампанії, названої «бомбардування насінням» на кампусі висадили понад 5000 цибулин нарцисів, а довкола заводу — 100 дерев.

Читайте також:
Голлівудський актор засвітився на 100-річному Bentley за 10 мільйонів доларів