X

Безкоштовний вебінар Finance.ua: «Як працюють Зелена картка та КАСКО за кордоном»

Шановні водії! На українських дорогах ви вже знаєте, що робити у разі настання страхового випадку, знаєтесь ви і на умовах різних страхових програм. Але у реаліях воєнного часу, більшість з нас зараз стикається з питаннями, що виходять за межі лише українського кордону. 

Наприклад, як виїхати з України на авто? Чи діють українські програми КАСКО та Зелена карта у країнах ЄС? В чому відмінність цих програм від безкоштовних і платних полісів європейських страхових компаній? Або що робити, якщо за кордоном сталося ДТП? 

Зорієнтуватися у цих питаннях, а також отримати покрокову інструкцію дій у разі настання будь-якого страхового випадку за кордоном Вам допоможуть 26 квітня на безкоштовному вебінарі: «Як працюють Зелена картка та КАСКО за кордоном»

Про усі пастки, сильні та слабкі сторони страхування авто за кордоном розкаже керівник служби турботи про клієнтів страхового бізнесу Finance.ua, незалежного медіа про фінанси та страхові продукти Дар’я Горбач.

Вебінар стане практичною шпаргалкою для водіїв як на українських, так і європейських дорогах та надасть відповіді на наступні запитання:

  • Безкоштовне страхування для українців у Європі: міф чи реальність?.
  • Що таке Зелена картка і навіщо вона потрібна?
  • Як працює КАСКО за кордоном?
  • Чому зараз не можна виїжджати без страховки? 
  • та надасть інформацію щодо інших важливих аспектів для водіїв

Крім того, на вебінарі буде презентовано повний аналіз усіх доступних програм страхування авто з їх вартістю.

Реєстрація та подробиці: https://bit.ly/38hCyer