X

Безпека авто — лідери ринку

Машина — засіб пересування підвищеної небезпеки. Водії, пасажири, пішоходи знають про це, а творці авто намагаються зробити нові марки безпечнішими. Вони продумують форс-мажорні випадки. Новинки проходять краш-тести, інженери виявляють слабкі місця конструкції, усувають їх. Експерти створили рейтинг найбезпечніших машин у 2023 році. Якщо планується придбання машини, зверніть увагу на список марок.

Infiniti QX60

Знайома марка для автолюбителів вона займає перші позиції в рейтингу Японії серед дорогих машин. Поки українське онлайн казино пропонує гоночні симулятори, автолюбителі тестують новинку на дорозі.

Позашляховик — це перероблена версія Nissan Pathfinder, але покращена версія від інженерів на рівних суперничає з найкращими машинами у люксовому сегменті. Машина безпечна для водія та пасажирів, після проведеного тестування отримала найвищий бал у категорії «Безпека» 5 із 5.

Стандартна комплектація машини доповнена інженерами:

  • адаптивним круїз-контролем;
  • системою попередження, що машина може зійти зі смуги, є загрозою зіткнення з іншим авто лобом у лоб;
  • функцією автоматичного гальмування (активується в екстрених випадках).

Машина проходить тестування у екстремальних ситуаціях. Водій, пасажири у разі потреби отримують максимальний захист. Позашляховик заслужено отримує найвищий бал у плані безпеки.

Hyundai Palisade

Позашляховик середнього розміру відрізняється першокласною обробкою всередині салону. Простір всередині місткий, комфортний. Пасажири вільно почуваються. Багаж розміщується компактно без проблем. В асортименті південнокорейського виробника машина стала найбільшою. Модель відрізняється потужним двигуном. Показник безпеки 5 із 5.

Виробник пропонує власникам авто стандартне обладнання з покращеною комплектацією. У машині встановлені передові технології безпеки. Подібні технології використовують у роботі виробники Німеччини, Японії. Машина впевнено виходить у лідери ринку у зайнятій ніші.

Tesla Model Y

Кросовери, позашляховики залишаються визнаними лідерами автолюбителів усього світу. Електромобілі не відстають у лідерських перегонах. Виробники пропонують гідні моделі за вказану ціну.

Tesla Model Y – позашляховик середнього класу, представлений на ринку. Експерти та інженери провели низку тестів з безпеки машини, вона отримала високі бали за підсумковими результатами. Розробники подбали про безпеку пасажирів під час зіткнення машини. Продумано все для запобігання тяжким наслідкам ДТП.

Rivian R1T

Машина з футуристичним дизайном увірвалася на ринок і зайняла провідні позиції. Могутнє, сучасне, ексклюзивне авто тривалий період перебуватиме у списку світових фаворитів.

Машина оснащена електродвигунами, які перетворюють її на потужний пікап. Розробники подбали про системи безпеки. Їхню роботу відзначили експерти. Машину облаштовано системою, яка спрямована на запобігання ДТП.

Список представлених авто — частина переліку марок, що з’єднують потужність та безпеку. Вивчайте технічні характеристики машини перед покупкою. Будьте в безпеці на дорозі.