X

Більше драйву за кермом Ford Mustang завдяки технології, що допомагає найкращим спортсменам

Саме вона допомагає атлетам-інвалідам зберігати стійке положення під час катання на сноубордах і лижах. А зараз вона використовується в новому Ford Mustang щоби додати драйву водінню.

У протезах людей з ампутованою вище коліна ногою магнітореологічна рідина поліпшує роботу штучних колінних суглобів, завдяки чому вони краще поглинають удари й дають змогу спортсменам швидше реагувати після приземлення зі значним ударним навантаженням.

Використання магнітореологічної рідини в амортизаторах MagneRide®, якими оснащений Mustang, забезпечує яскраві враження від керування автомобілем у поєднанні з плавністю ходу й належною керованістю.

Датчики здійснюють моніторинг стану дорожнього покриття, а електромагніти контролюють часточки заліза, що плавають в оливі усередині амортизаторів. Контроль положення часточок заліза в окремих амортизаторах забезпечується внаслідок автоматичного коригування сили магнітного поля 1000 разів на секунду.

Завдяки цьому під час різких поворотів жорсткість амортизаторів підвищується, а під час спокійних поїздок із невеликою швидкістю налаштування амортизаторів змінюються на більш м’які.

«Спортсмени змагаються в надзвичайно мінливих умовах, де все залежить від контролю. У випадку з Mustang ситуація аналогічна: технологія MagneRide® допомагає водіям реагувати на мінливі умови в реальному часі, забезпечуючи оптимальну поведінку в будь-якій ситуації», — розповів Джо Бакай (Joe Bakaj), віце-президент відділу розробки продукції компанії Ford of Europe.

Ще швидший і вишуканіший Ford Mustang, оснащений ще досконалішими технологіями, вирізняється підкреслено спортивною зовнішністю і пропонується з 5-літровим двигуном V8 потужністю 450 к.с., який забезпечує прискорення з 0 до 100 км/год (0‑62 милі/год) за 4,3 с.

 

Дізнатися більше про Ford можна на www.ford.ua

Слідкуйте за нами на Facebook, Instagram, YouTube