X

Блогер підпалив з вогнемету найдорожчий Lamborghini Huracan STO

Автомобиль за 330 тысяч долларов подожгли ради лайков в Instagram

Блогер Houston Crosta та за сумісництвом власник автосалону з продажу суперкарів Royal Exotic Cars влаштував видовищний перфоманс із підпалом Lamborghini Huracan STO. Відео із палаючим автомобілем за 330 тисяч доларів стало досить популярним Instagram.

Кількість охочих подивитися як людина з вогнеметом у руках підпалює трековий суперкар із лімітованої серії продовжує зростати. А саме перегляди та лайки були метою блогера.

Але є в цьому всьому одне «але». По-перше — автомобіль швидко загасили. По-друге — для зйомки взяли Lamborghini Huracan STO, який потребував заміни передніх панелей після ДТП. Вони й постраждали під час видовищного підпалу. Тобто підпалили те, що так чи інакше мало потрапити у брухт.

Lamborghini Huracan STO — найекстремальніша та найдорожча версія купе, дебют якої відбувся 2020 року. Автомобіль укомплектований 5,2-літровим V10 потужністю 640 к.с. Максимальний крутний момент — 565 Нм. З місця до 100 км/год задньопривідне купе прискорюється за 3,0 секунд, до 200 км/год — за 9,0 секунд. Максимальна швидкість сягає 310 км/год. Споряджена вага автомобіля 1339 кг.

Читайте також:
Яскравий Lamborghini Aventador SVJ Roadster згорів на трасі