X

BMW представила ексклюзивний седан за $162 500 (фото)

Седан BMW 3 Series 2023 модельного року отримав високопродуктивну версію. Новинка вийде під маркою Alpina та отримає індекс B3 50 Years of BMW South Africa Edition.

Як відомо з назви, модель пропонуватиметься лише на ринку Південної Африки і приурочена до 50-річчя відкриття першого магазину BMW в цій країні. Ось тільки дістанеться седан не всім охочим, тому що він вийде тиражем у п’ять екземплярів за ціною 2 960 341,20 рандів (162 500 доларів) кожен. І так, всі машини вже розпродані.

Пофарбований спортивний седан у культовий колір Alpina Green II, який ідеально поєднується з елегантними 20-дюймовими багатоспицевими колесами Alpina та традиційною графікою з боків кузова авто. Задній спойлер та обважування також є особливостями моделі. Її салон оздоблений чорною шкірою з білим та зеленим рядком. Також присутні ретро-шильдики та спеціальний логотип BMW Group South Africa.

Читайте також:
Суперпотужний BMW Alpina XB7 за 200 000 євро вже в Україні (фото)

Оснащений автомобіль 3,0-літровим рядним шестициліндровим бітурбованим двигуном потужністю 488 к.с. і 730 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Розгін із місця до «сотні» займає 3,6 секунди. Максимальна швидкість обмежена на позначці 305 км/год.