X

BMW X5 отримав спортивну версію з яскравим дизайном (фото)

Німецький тюнер AC Schnitzer презентував пакет модифікацій для кросовера BMW X5. Він не тільки робить екстер’єр моделі агресивнішим, а й додає продуктивності.

За основу тюнери взяли дизельний BMW X5 xDrive40d. Йому додали фірмовий обвіс, яскраво виражений спліттер спереду, великий спойлер на кормі та дифузор. Також встановили 22-дюймові колісні диски, розширили бічні спідниці та занизили підвіску. Залежно від комплектації кросовера просвіт можна зменшити від 15 до 30 мм, тим самим покращуючи естетику та керованість.

У салоні BMW X5 xDrive40d також не обійшлося без змін, але вони менш значні. Тут з’явилася пара алюмінієвих підрульових перемикачів та металеві накладки на педалях. Що стосується 3,0-літрового дизельного турбодвигуна, то його потужність збільшили до 377 к.с., а крутний момент до 780 Нм, що на 30 к.с. і 60 Нм більше, ніж у стокової версії.

Наголошується, що власники BMW X5 можуть придбати як повний пакет модифікацій, так і компоненти окремо. Їхню вартість німецький тюнер не назвав.

Читайте також:
Відомий американський тюнер представив 850-сильний Cadillac Escalade-V (фото)