X

Більш ніж у 800 бомбосховищах Києва з’явився Wi-Fi

Для этого интернет-провайдерам понадобилось меньше месяца

На початку березня Київська міська адміністрація звернулася до інтернет-провайдерів із проханням підключити укриття та бомбосховища міста до мережі інтернет. Менше ніж за місяць кількість укриттів, в яких люди можуть користуватися безкоштовним Wi-Fi, досягло 805 одиниць. Про це у зведенні за 31 березня повідомив голова воєнної адміністрації Києва Микола Жирнов.

Також повідомляється, що у місті відновлюють роботу підприємства, установи, об’єкти торгівлі та сфери обслуговування. Військова адміністрація продовжує надавати гуманітарну допомогу на соціальні об’єкти.

У своєму зверненні Жирнов також нагадав киянам про необхідність бути уважними, щоб не постраждати від мін і снарядів, що не розірвалися.

«Військові закликають бути обачними, особливо в лісопаркових зонах, на узбережжях річок та озер, на дорогах. На звільнених територіях українські військові та підрозділи Державної служби надзвичайних ситуацій проводять зачистку та розмінування територій», – сказав голова військової адміністрації столиці.

Читайте також:
Мобільний інтернет став доступним у національному роумінгу