X

Болгарські тюнери наповнили салон Tesla Model 3 домашнім затишком

Специалисты болгарского тюнинг-ателье Vilner отделали салон электрокара Tesla дамасской шерстью и натуральным деревом

Тюнінг-ательє Vilner представило унікальний седан Tesla Model 3, в якому болгарські майстри створили атмосферу спокою, безтурботності та чарівної гостинності. Домогтися атмосфери домашнього затишку вдалося завдяки використанню натуральних матеріалів: бірюзової дамаської вовни та дерева.

Читайте також:
Hyundai викотив конкурента Tesla Model 3 із запасом ходу 490 км

Тканиною з малюнком “гусячі лапки” оздобили центральну частину сидінь і підголівників, дверні карти, передню панель, стелю навколо прозорого люка та інші елементи інтер’єру. В усьому салоні, на сидіннях, підголівниках і верхніх краях центральної консолі, з’явилися вставки теплого мідного відтінку, що контрастує з залишками чорної заводський екошкіри. Згодом їх також можна замінити, що зробить інтер’єр седана ще виразнішим.

Стандартну приладову панель замінили піднятим над передньою панеллю сенсорним дисплеєм. На передній панелі встановили декоративну накладку з натурального дерева, яка перетікає на дверні панелі, створюючи відчуття ще більшого простору. Сонцезахисні козирки і ремені безпеки тепер теж кольорові, як і невеликий елемент на кермовому колесі з написом «Подушка безпеки».

Читайте також:
Tesla Model 3 здивувала черговим досягненням

«Все це надає типовій машині цифрового століття неповторної витонченості, характерної для давно минулих часів, наповнених безтурботністю і ідеалізмом», – йдеться в офіційному прес-релізі компанії.