X

Brembo підготувала спеціальні гальмівні диски для електромобілів

Инновационные тормозные диски помогут не только эффектно выделиться на дороге, а и нанесут меньший ущерб бюджету, так как прослужат дольше

Мабуть, найвідомішим виробником гальмівних дисків для автомобілів є італійська компанія Brembo. Здебільшого її продукція адресована мотоциклам і високопродуктивним автомобілям. А тепер компанія випустила спеціальні диски, які ідеально підходять для електромобілів.

Нові диски отримали назву Brembo Greentive. Їх відмітною рисою є дзеркальний блиск. Причому в компанії стверджують, що таке покриття було обрано не тільки для підвищення естетичної привабливості, а ще й тому, що такі диски  стійкіші до корозії та довше служать порівняно зі звичними моделями.

Крім того, нові гальмівні диски менше накопичую пил, що також позитивно впливає на термін їхньої служби. Технологія, за якою виготовляються деталі, називається High-Velocity-Oxy-Fuel. На думку фахівців Брембо, ці компоненти призначені для електромобілів, оскільки в таких транспортних засобах гальма використовуються і працюють інакше, ніж в автомобілях із ДВЗ. А надалі таке покриття планують наносити і на інші диски, зокрема і плаваючі.

Читайте також:
Ніщо так не прорекламує диски, як ця BMW M8 (відео)

Інформація про вихід на ринок і вартість дисків Brembo Greentive з’явиться пізніше.