X

Британський Бренд Vauxhall отримав найбільше замовлення на комерційні електромобілі в Великобританії від British Gas!

Дочірня компанія Opel Vauxhall отримала замовлення на 2000 нових повністю електричних фургонів Vivaro-e від компанії British Gas. На додаток до 1000 автомобілів, які куплені минулого літа, угода Vauxhall є найбільшим комерційним замовленням на електромобіль з акумуляторною батареєю в Великобританії на сьогоднішній день. До 2022 року на дорогах з’являться всі 3000 електромобілів.

Centrica, власник British Gas, взяла на себе зобов’язання електрифікувати свій 12 тисячний автопарк до 2025 року – на п’ять років раніше, ніж планувалося спочатку – і буде робити подальші замовлення з Vauxhall на електромобілі, як тільки вони з’являться.

Кріс О’Ши, генеральний директор Centrica, прокоментував: «Ми йдемо в ногу з сучасними тенденціями не тільки за рахунок зниження викидів для наших клієнтів і нашої спільноти, а й за рахунок зниження власних викидів і збільшення швидкості, з якою ми це робимо. Повна електрифікація нашого автопарку має велике значення. У той же час ми працюємо з виробниками двигунів, такими як Vauxhall, над послугами і рішеннями для їх клієнтів електромобілів, такими як точки зарядки, інфраструктура та інноваційні тарифи на електромобілі з більш дешевою зарядкою в нічний час і безкоштовними милями для електромобілів

Пол Уіллкокс, керуючий директор Vauxhall Motors, сказав: «Я радий, що British Gas додала до свого початкового замовлення повністю електричні фургони Vauxhall Vivaro-e, які в даний час є найбільшим замовленням електромобілів для комерційного парку в Великобританії. Як найстаріший британський автомобільний Бренд, я хочу подякувати British Gas за їх відданість і довіру до Vauxhall. Кількість замовлень на наш повністю електричний фургон демонструє, що Vauxhall Vivaro-e може внести свій вклад в перехід до автомобілів з низьким рівнем викидів при одночасному поліпшенні якості повітря.»

Генеральний директор OPEL Міхаель Лошшеллер (Michael Lohscheller) заявив: «Новинка Opel Vivaro-e є першим повністю електричним легким комерційним автомобілем в сегменті Van-D. А завдяки запасу ходу до 330 кілометрів на вимірювальному циклі WLTP, даний електромобіль задає нові стандарти легкості використання, надійності і професіоналізму».

Електромобіль OPEL Vivaro-e настільки ж універсальний і гнучкий, як і будь-який інший комерційний автомобіль OPEL Vivaro. Наприклад, його корисне навантаження практично порівнянна з вантажопідйомністю аналогічних версій моделі, оснащених двигунами внутрішнього згоряння. При показнику корисного навантаження 1275 кг, електромобіль Vivaro-e пропонує вантажопідйомність майже на рівні дизельної версії Vivaro Cargo S (1405 кг).

Покупці OPEL Vivaro-e можуть вибирати один з двох акумуляторів типу «літій-іон» – все в залежності від своїх потреб: акумулятор ємністю 75 кВтг пропонує запас ходу 330 км (WLTP), акумулятор ємність 50 кВтг забезпечує запас ходу 230 км (WLTP) . Дані тягові акумуляторні батареї складаються з 18 і 27 модулів відповідно. Електричний фургон OPEL Vivaro-e – це простий, надійний, зрозумілий партнер для великих автопарків і маленьких компаній. Тому зарядка електромобіля також проста, як і його використання. Вибирайте будь-який відповідний варіант: зарядка від фірмовій станції типу «Wallbox», звичайної домашньої розетки, загальнодоступною швидкої зарядної станції – OPEL Vivaro-e готовий до всіх варіантів!

В Україні автомобілі OPEL Vivaro також повертають собі колишню славу і набирають популярності. Так, дана модель отримала визнання серед українських автомобілістів і професійного журі та завоювала титул «Кращого комерційного автомобіля 2021 Україна». Дана нагорода вкотре підтверджує німецьку якість Opel Vivaro і готовність відповідати своєму високому статусу.

Детальніше познайомитися з Opel Vivaro можна в шоу-румі моделі. Працюйте ефективно і з майстерністю справжнього професіонала!