X

Бронеавтомобілі КрАЗ презентували у Львові

ПАО «АвтоКрАЗ» показал новейшие бронеавтомобили в рамках ежегодной Международной научно-технической конференции «Перспективы развития вооружения и военной техники Сухопутных войск», которая проводилась во Львове .

Бронеавтомобілі КрАЗ презентували у Львові

Міжнародна науково-технічна конференція «Перспективи розвитку озброєння та військової техніки Сухопутних військ» відбулася у Львові вже вдев’яте на базі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. У рамках конференції вітчизняний виробник – Кременчуцький автозавод, представив учасникам заходу свої перспективні розробки – військову броньовану техніку КрАЗ.

Крім ПАТ «АвтоКрАЗ» у роботі конференції взяли участь понад 200 представників оборонно-промислового комплексу, провідних науково-дослідних установ, навчальних закладів та волонтерських організацій. До роботи на конференції запросили також професорів і науковців відповідного профілю з Чехії та Польщі.

Протягом двох днів присутні обговорювали результати наукових досліджень з питань озброєння і військової техніки Сухопутних військ, обмінювалися досвідом наукової та науково-технічної діяльності. Представник «КрАЗу» виступив з доповіддю та презентацією про результати випробувань броньованих автомобілів КрАЗ, які вже нині виконують поставлені військовими завдання в зоні АТО – КрАЗ-«Спартан», КрАЗ-«Кугуар», КрАЗ-«Раптор», КрАЗ-«Шрек» і КрАЗ-«Фіона».

Питання, що надійшли після доповіді фахівця КрАЗу, довели, що тема вітчизняного бронювання важлива й актуальна, що досвід, який КрАЗ здобув під час створення лінійки броньованої техніки, цікавий іншим вітчизняним і зарубіжним підприємствам, військовослужбовцям-практикам.

Одночасно з обговоренням теоретичних питань відбулася виставка новинок оборонно-промислового комплексу. КрАЗи помітно вирізнялися серед окремих екземплярів озброєння, які лише проходять різні етапи випробувань.