X

Майбутній кросовер Jeep розроблять із нуля

Jeep готовит новый трехрядный кроссовер для развивающихся рынков. В продажу новинка поступит в 2021 году.

Бразильське видання Auto Esporte опублікувало перші фотографії прототипу нового трирядного кросовера Jeep і поділилося свіжою інформацією про моделі. Посилаючись на власні джерела в концерні FCA, бразильці повідомили, що кросовер буде повністю новою моделлю, а не розтягнутою версією Compass, як передбачали раніше їхні індійські колеги. З Jeep Compass безіменна новинка розділить тільки платформу Small Wide 4×4, яку також використовують пікап Fiat Toro, кросовер Jeep Renegade і Fiat 500X. Підвіска і рульовий механізм у кросовера будуть оригінальними. За попередніми даними, колісна база становитиме близько 2800 мм.

Читайте також:
Схватка самых мощных Mercedes G-Class и Jeep Grand Cherokee (видео)

Основні елементи дизайну новий кросовер розділить із семимісним Jeep Grand Commander, який випускають і продають тільки в Китаї. Виробництво нового “трирядника” налагодять у Бразилії і, можливо, в Індії. Моторну гаму новинки охоплять турбодизель 2.0 MultiJet і турбований 1.3 Firefly, який в Бразилії, цілком ймовірно, працюватиме як на бензині, так і на етанолі.

На бразильський ринок трирядний кросовер має вийти у 2021 році. Імовірно, в тому ж році новинка з’явиться і в Індії. У яких ще країнах продаватимуть новий Jeep, поки що не відомо.

Читайте також:
Кросовер Jeep Compass 2017 офіційно дебютував у США