X

Bugatti проти Porsche: дорогу ДТП показали на фото

ДТП, в котором столкнулись Bugatti Chiron и Porsche 911, оценивают в $4 000 000

Найдорожчі автомобілі планети як-то Bugatti Chiron їдуть по-особливому. Мають незвичний вигляд. І при цьому постійно дарують своєму власникові відчуття винятковості. Навіть дивно, що в ДТП найкращі суперкари поводяться так само, як і бюджетні седани.

У Швейцарії сталася ДТП, яку ми запам’ятаємо надовго. Ніхто не постраждав, але автомобілям дісталося як слід. Все почалося з того, що на гірській дорозі за будинком на колесах вишикувалася пристойна колона. За кемпером їхали Mercedes C-class, Porsche 911 і Bugatti Chiron – саме в такій послідовності. Але потужний двигун зроблено не для того, щоб плестися в “черзі”, адже так?

Водій Бугатті вирішив обігнати натовп, але в той момент, коли майже зрівнявся з Порше, власник німецького спорткара почав робити те саме. Не будемо спекулювати на тему того, чому водії одне одного не помітили, і де в цей момент були їхні поворотники. Але результат ви можете бачити на фото.

У Chiron сильно пошкоджена передня частина. Porsche дісталося ще більше, адже той влучив у кам’яні загородження біля дороги. Мерседес теж зачепили і навіть трохи автобудинок. Загалом збиток оцінюють вище $4 000 000. Дорого. А які красиві види! Ви оцінили?

Читайте також:
Безглузда випадковість: два Lamborghini Aventador S зіткнулися в Сінгапурі

136