X

Бюджетний Kia Ray кардинально змінив імідж (фото)

Мікровен Kia Ray, який вийшов на ринок у 2011 році і визнаний найкомпактнішою моделлю корейської марки, отримав чергове оновлення.

Автомобіль залишився впізнаваним, але  став сучаснішим на вигляд. У нього вертикальні світлодіодні фари, закрита решітка радіатора з новим логотипом KIA, модернізований бампер із захисною пластиною та алюмінієвою вставкою. Також у моделі відсутні повітрозабірники. Конфігурація дверей колишня — зсувні пасажирські праворуч і класичні ліворуч.

На кормі зміни зводяться до нових ліхтарів та іншого бампера з імітацією дифузора. Завершують образ двокольорові колісні диски. Якщо екстер’єр мікровена переробили суттєво, то салон залишився майже без змін. У його оснащення лише увійшла нова цифрова панель приладів.

Читайте також:
Обновленный Kia Seltos уже в продаже, но только в Южной Корее

Офіційної інформації про моторну гаму поки що немає. За даними інсайдерів, оновлений Kia Ray поставлятиметься з уже відомим 1,0-літровим двигуном MPI, який працює в парі з чотириступеневою автоматичною коробкою передач. Електричний варіант моделі комплектується одним електромотором із віддачею 67 к.с. Запас ходу 138 км забезпечує батарея на 16,4 кВтг. У продаж модель надійде у вересні цього року за ціною від 10 000 доларів.